Top 10 gratis Android games voor de Galaxy S2

De telefoon van tegenwoordig is ondertussen veel meer dan een apparaat om alleen mee te bellen. Naast dat je tegenwoordig altijd bereikbaar wilt zijn, wil je tegenwoordig ook altijd je mail kunnen checken, surfen op het internet, films kijken, muziek luisteren en nog veel meer. En als je, je dan toch even verveeld, wil je ook even een vette game hebben om je tijd door te komen. En met je Samsung Galaxy S2 met Android 2.3 is dit allemaal mogelijk.

Naast een heleboel games waar je na een uurtje genoeg van hebt gezien, zijn er ook genoeg games die erg verslavend zijn. En hoewel je voor veel games een klein bedrag moet neerleggen zijn er ook genoeg gratis games te vinden, maar het blijft lastig om juist de leukste spelletjes te vinden. Daarom hebben wij een top tien van gratis games gemaakt die je zeker moet downloaden zodra je de Samsung Galaxy S2 in huis hebt. Uiteraard ook te downloaden op andere Android smartphones.

1. Angry Birds

Angry Birds is op het moment de populairste app die er te krijgen is. En niet zonder reden, deze game is simpel, leuk en erg verslavend.

Het spel begint met een stel groene varkentjes die de eieren van de onschuldige vogels jatten, maar hier zijn de vogels niet blij mee en zijn niet langer meer zo onschuldig. Door middel van een katapult schiet je de vogeltjes op de varkens, die zich verschuilen in bouwwerken van hout, steen en glas. Elke vogel heeft zo zijn eigen krachten (snelheid, vermenigvuldig, explosief en nog een paar) waarmee je de varkens kapot moet schieten.

Deze game is zeer goed uitgewerkt, en zit vol kleine leuke details. En door het grote aantal levels en het verslavende karakter ben je hier snel een aantal weken/maanden zoet mee. Bovendien komt er om de paar maanden een update of speciale versie waardoor je nog langer er plezier van hebt.

2. Gem miner

Graven in de aarde op zoek naar kostbaarheden die je vervolgens kunt verkopen op de markt, daar draait het om in dit spel. Maar het is niet zo simpel als je op eerste gezicht denk, er komt nog heel wat strategie bij kijken. De speler moet zijn kostbare voorraden als ladders en ondersteuningen goede gebruiken om zo ver mogelijk te komen. Daarnaast moet je je gereedschap en graaf kwaliteiten verbeteren en op de markt beter gereedschap en kaarten kopen om verder te komen. Als je dan diep genoeg komt, kom je zelfs dinosaurus skeletten tegen, maar pas wel op voor vallende stenen.

3. Abduction (kidnapping)

Buitenaardse wezens hebben je vrienden gekidnapt, en jij moet ze redden voor dat de UFO ze weg scheept naar een ver en onbekende wereld. Spring van het ene naar het andere platform, door middel van besturing door het bewegen van je telefoon, in een omgeving van leuke koeien en pinguins aan parchutes, met power ups en andere pakjes voor het grijpen, maar pas op voor voorbij vliegende bommen, kom zo steeds dichterbij het redden van je vrienden. Dit verslavende spel biedt verschillende modes om te spelen. Het zeker niet makkelijk, tenzij je op kinder niveau gaat spelen. Zorg er dus voor dat je niet naast je platform springt.

4. Cestos

Cestos is een unieke multiplayer game voor Adnroid liefhebbers die willen gamen en socializen. Het hele spel is erg simpel en dus lekker ontspannend. Beweeg jouw bal zo dat je de tegenstanders van het veld slaat in gaten en ontwijk zelf de obstakels en verborgen mijnen. Bepaal de richting en snelheid van jou bal en wacht tot je tegenstanders dit ook gedaan hebben en volg je bal in de geselecteerde richting. De speler wie zijn bal tot het laatst overblijft wint. Bepaal zelf wie je tegenstanders zijn en speel telkens tegen andere vrienden.

5. Robot Defense free

Nu ook op je telefoon, dit spel is altijd al populair geweest op het internet, en er is nu dus een versie voor op je Samsung Galaxy S2. Dit spel draait om het verdediggen van je fort en het voorkomen dat robots de overkant van het scherm halen. Door middel van verdedigingstorens, die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Bouw met je verdiende punten steeds betere torens (rocket launcher, gun tower, slow-down ray) en pas op overvliegende robots die rechtstreeks op jou richten. Elke robot die de overkant haalt kost je levens tot je er geen meer hebt of alle robots kapot zijn.

6. Sketch online

Tekenen/schetsen is nog nooit zo leuk geweest als met deze app. Deze leuke sociale game app laat spelers hun creatieve kant ontwikkelen en gebruiken. Het spel is eigenlijk erg simpel, je schetst een plaatje en laat je tegenstander raden wat het is of andersom. Je hebt de mogelijkheid het formaat van je potlood aan te passen, de kleur te veranderen, stukjes te gommen of in een keer alles te wissen om helemaal op nieuw te beginnen. Hiernaast heb je nog een aparte chatroom, en zijn er genoeg mogelijkheden om je profiel aan te passen om het sociale element nog extra input te geven. Deze leuke multiplayer game laat je snel de tijd vergeten, dus je moet misschien niet gaan spelen vlak voor een belangrijke afspraak.

7. Air Control lite

Altijd al luchtverkeersleider willen worden, dit is je kans. Met Air Control heb je de verantwoordelijkheid over drie verschillende banen waar je alle toestellen op moet landen, zowel vliegtuigen als helikopters zullen voorbij komen. De bedoeling is natuurlijk dat je alle toestellen veilig aan de grond krijgt, en naarmate de tijd vordert zal dit alleen maar lastiger worden aangezien er steeds meer toestellen op je scherm verschijnen. Probeer zo lang mogelijk te spelen zonder een crash en verdien zo veel mogelijk punten. Met de vracht modus van het spel is het de bedoeling dat je de toestellen landen op de juiste plekken. Het spel werkt simpel, maar is erg uitdagend en je bent zo een paar uur aan het spelen.

8. Jewels

Iederen kent ze wel, spellen waarin je een groep bolletje, stenen, juwelen of iets dergelijks moet groeperen om ze weg te spelen. Het werkt eigenlijk heel simpel, je hebt een scherm vol gekleurde juwelen die je moet groeperen op kleur door ze met naastliggende juwelen te wisselen, eenmaal een groep dezelfde juwelen dan verdwijnen die. Speel zo snel mogelijk je scherm leeg en verdien zo veel mogelijk punten, die je vervolgens kunt dele met al je vrienden via je eigen unieke profiel.

9. Bonsai Blast

Een van de beste puzzel games van het moment op de Android markt, Bonsai Blast is puur game plezier. Vanzelfsprekende besturing, een kleurrijk beeld en 90 verschillende steeds moeilijkere levels, met Bonsai Blast heb je weer echt een spel om je dode momentjes van de dag door te komen. Het doel is om alle balen neer te schieten. Zorg dat alle zelfde kleur ballen bij elkaar komen. En komt aan op nauwkeurigheid en snelheid, zorg dat het pad vrij is voor de tijd op is.

10. Replica Island

Een robot verdwaalt op een raar en bizar eiland, help hem zijn weg terug te vinden en zijn vijanden te verslaan. Maak gebruik van de bewegingssensoren op je Galaxy S2 en beweeg de robot zo door de 40 verschillende levels. De knop op je scherm activeert je jetpack om zo over obstakels heen te komen en munten te verzamelen.

Deze top tien is een begin van wat er allemaal mogelijk is met Android 2.3 op de Samsung Galaxy S2, maar natuurlijk zijn er nog veel meer apps en games te vinden. Heb je zelf een goede app laat het hieronder weten of ga naar het forum.

 

Reacties (1)

Furkan Gulhan24 juni 2011 om 2:43 pm

Yow yow een cool phone mann

Laat van je horen... Geef een reactie!

Jouw Reactie